feeling

Nyomtatás

 A Hamahama Természetjáró Egyesület fotópályázatot hirdet

Másfélmillió pixel a Börzsönyben

címmel.

KI PÁLYÁZHAT?
Bárki. Akárki. Természetes és természetellenes személyek, ufók, egyéb űrlények és háziállataik.
Amatőr vagy profi, kortól, nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül. Csak fotó legyen, amivel pályázol. Légyszi.

A PÁLYÁZAT LEGFONTOSABB RÉSZEI:
A pályázatra kizárólag természetfotókat várunk kizárólag a Börzsöny hegységből, amelyek bemutatják az erdők és az erdei élővilág sokszínűségét, növényeket, állatokat, tájakat, természeti képződményeket, illetve a hegységben található látványosságokat,
pl. pihenő, kilátó, stb.

Túrázó személyek és kutyáik – igen, szerepelhetnek a fotókon, de ha egy mód van rá, legyen a börzsönyi természet a fotó lényege.
Lehetőleg álló pozíciójú fotókat küldjetek (amivel nem lesz gond szerintünk, mivel sokan telefonnal fotóznak)...

A pályázaton a részvétel ingyenes, nevezési vagy regisztrációs díj nincs.

Minden pályázó (személy, űrlény stb.) maximum 5 darab képet küldhet be. Kérjük, a telefonnal készült fényképek közül csakis a kitűnő, nyomdai minőségűeket küldjétek el!
(Nem, a szelfi nem minősül jó minőségnek se…) Ez legalább (minimum!) 1800 x 4000 pixel és 1 MB nagyságot jelent. További kritérium a már annyira elcsépelt tulajdonság: hogy csakis saját fotókat küldjetek. Mert akit fotólopáson kapunk, annak lesz nemulass!

A fotókat e-mailben legyetek kedvesek beküldeni (nem postán, nem személyesen jössz el megmutatni Attilának Gyöngyöse vagy Józsinak Gyomaendrődre, nem galambpostával és nem is füstjelekkel), hanem az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.

Külön kérünk minden kedves beküldőt, hogy CSATOLMÁNYként küldje a fotó(ka)t!

A LEVÉLNEK TARTALMAZNIA KELL:

  • Fotós nevét
  • Fotózás helyszínét nagyjából a Börzsönyön belül (pl. Csóványostól nem messze, Koppány-nyereg, stb.)
  • Melyik hónapban készült
  • Fotó címét
  • Opcionálisan rövid leírást, nem regényt, úgyse fogja senki elolvasni, grafomániád légyszi éld ki máshol…

ELBÍRÁLÁS ÉS DÍJAZÁS:

Az eggggész univerzumban híres-neves fotós, Potyó Imre (világhírű természetfotós) fogja, bár vért izzadva, kiválogatni szebbnél-szebb fotóitokból a 11 legeslegjobbat – hónapok szerint. Mivelhogy a 12 (mindjárt mondom miért írtunk az előbb 11-et, ne türelmetlenkedj!) szóval… egy csudiszép falinaptárat szeretnénk a gyönyörű fotóitokból összevarázsolni. Amihez 11 darab Imre által választott fotó ÉÉÉS dobpergés EGY közönségszavazat által bekerült fotóra lesz szükségünk. Így jön ki a 12-es szám. Matek. Nem baj, ha nem érted…

A beküldött fotók felkerülnek a Másfélmillió pixel a Börzsönyben nevű facebook albumba a Hamahama Természetjáró Egyesület oldalán (igyekszünk gyakran frissíteni). Közönségszavazás nyertese lesz az a fotó, ahol a legeslegtöbb like gyűlik össze. Járjatok fel gyakran, nézegessétek a frissen beérkezett fotókat!

A 12 nyertes fotó készítőit 1-1 színes, spirálozott A3 méretű, gyönyörű, nyomdai minőségű falinaptárral díjazzuk, amelyet a decemberben (addig pontosítunk) megrendezésre kerülő Börzsöny-túránkon vehetnek majd át...
és részt is vehettek a túrán is. Aki nem vezet, annak pedig löttyintünk egy kis pálinkát a forrócsokijába.

Aki mégsem nyer, se görbüljön lefelé a szája, mert falinaptárat rendelhettek is, magatoknak, Börzsönyimádó párotoknak, anyósnak, kutyának, karácsonyra ésatöbbi körülbelül 5.000 Ft-ért, előre utalással a weboldalunkon megadott számlaszámra december 3. éjfélig.
De ha még erről is ügyesen lemaradnál, még akkor se görbüljön a szájad, mert egy icipicivel többet fogunk majd nyomtatni, mint a megrendelések száma. Tehát korlátozott mennyiségben elérhető lesz megvételre eme közös kreálmány.

HATÁRIDŐ:
2024. november 30.
 (péntek éjfél)

Iparkodjatok tehát, szedjétek össze sebtiben a legjobb fotókat s várjuk az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail-címre!

 


GDPR szabályzat